Кориснички сервис: 0086-13868535185

Све категорије

Вести и догађаји

Почетна>Вести и догађаји

Рпет неткане и полиестерске торбе

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 80

7

РПЕТ је скраћеница за рециклирани полиетилен терефталат или рециклирани ПЕТ 

ПЕТ је јак, издржљив и рециклабилан материјал који се користи за флаше са содом, боце за воду и тегле за храну, док се од Рпета могу направити производи као што су ћебад, делови аутомобила, торбе, ципеле и још много тога. 

Рпет се производи прикупљањем, сортирањем и рециклирањем ПЕТ-а, затим пречишћавањем материјала у флакере који се могу претворити у нове производе, Коришћење РПЕТ-а као алтернативе ПВЦ-у је огроман корак напред на путу ка зеленијој, сигурнијој и чистијој будућности. 


НОВЕ СВЕТСКЕ ТОРБЕ 

Нова генерација у врећама за куповину у супермаркетима. 

Поносни смо што најављујемо нашу најновију сарадњу са супермаркетом Нев Ворлд, који садржи четири наша дизајна. Свака торба је направљена од РПЕТ тканине, која је направљена од рециклираних пластичних боца, користећи пластични отпад за стварање нечег лепог. У свакој врећици су 4 пластичне боце. Корисно и вишекратно! 

Било је тако сјајно учествовати у овом пројекту, стварајући еколошки прихватљиве торбе за вишекратну употребу за супермаркете Новог света. То су најбоље торбе - периве, брзо се суше, лагане за ношење и супер простране. Пуно хвала Магенти што је то учинила! 

8

Контакт: [емаил заштићен] 

Вхатсапп/Вецхат: 0086-13868535185 

ввв.триингмепацк.цом

Вруће категорије